Дякуємо, що читаєте нас українською💪

СБУ затримала ворожого агента в ЗСУ: ним виявився житель Одещини

0 коментарів 4536 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Служба безпеки України затримала ще одного «крота» російських спецслужб у лавах Збройних Сил України. 30-річний мешканець Одеси, завербований через Телеграм-канали, спробував скоригувати удари рашистів по українських військових підрозділах. Про це, посилаючись на СБУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За матеріалами справи, зрадник спершу виконав «тестове завдання» ворога, а потім у серпні 2024 року вступив на військову службу до однієї з частин ЗСУ за вказівкою російського куратора. Служба безпеки України фіксувала кожен крок його підривної діяльності та затримала його «на гарячому», коли він готувався надіслати секретні координати у рф.

Встановлено, що основними цілями, по яким російські агресори планували завдати удару, були навчальні центри та пункти постійної дислокації сил протиповітряної оборони. Зрадник планував покинути військову частину під час атаки, щоб уникнути відповідальності та продовжити коригування вогню.

Під час обшуків у агента виявили мобільний телефон із доказами його діяльності на користь ворога. Служба безпеки вже повідомила йому про підозру за статтею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада в умовах воєнного стану).

Зловмисник наразі перебуває під вартою, і йому загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Спецоперацію проводили співробітники СБУ в Одеській області за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

СБУ затримала ворожого агента в ЗСУ: ним виявився житель Одещини

СБУ затримала ворожого агента в ЗСУ: ним виявився житель Одещини

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x