Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Понад 200 людей на Одещині перевірили на холеру

0 коментарів 4347 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб провів моніторинг об’єктів довкілля на наявність холерного вібріону за звітний тиждень. Також перевірили понад 200 жителів Одещини, аби виключити ймовірність захворювання на холеру. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ОЦКПХ.


У рамках досліджень було перевірено проби води з відкритих водойм, морської води в зонах рекреації та стічних вод інфекційних стаціонарів. Особливу увагу приділили аналізу морської, прісної та стічної води, щоб виявити можливих збудників холери.

За цей період було зареєстровано 229 випадків захворювань із розладами шлунково-кишкового тракту. Усі хворі пройшли обстеження на холеру. Результати досліджень показали, що холерний вібріон не був виявлений.

На щастя, попри підозри, жодного підтвердженого випадку холери на Одещині не зафіксовано. Водні об’єкти, які досліджувалися, не несуть загрози поширення цієї небезпечної інфекції. Центр контролю продовжує уважно стежити за ситуацією, щоб вчасно реагувати на можливі спалахи.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x