Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У селі Білгород-Дністровського району через ДТП травми отримав літній мотоцикліст

0 коментарів 3294 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі за участю автомобіля та мопеда. Унаслідок автопригоди, що сталася вчора, 29 вересня, близько 9-ї години в селі Молога, травмувалася одна людина. Про це, із посиланням на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Поліцейські попередньо встановили, що 48-річний житель Старокозацької громади, рухаючись на легковому автомобілі, скоїв зіткнення з мопедом під керуванням 77-річного місцевого жителя, який рухався попереду в попутному напрямку та почав пригальмовувати для здійснення повороту.

У селі Білгород-Дністровського району через ДТП травми отримав літній мотоцикліст

Унаслідок автопригоди травмувався водій двоколісника. Його госпіталізували з переламами ноги та забоями голови. Водій автівки не постраждав.

Перевірка керманичів на стан сп’яніння показала, що вони були у тверезому стані.

«Відомості про подію ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз. Досудове розслідування триває», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

У селі Білгород-Дністровського району через ДТП травми отримав літній мотоцикліст

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x