Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Навчальному закладу в Ізмаїлі повернули земельну ділянку вартістю понад 28 млн гривень

0 коментарів 5130 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Навчальному закладу “Дунайський центр професійної освіти” повернули у користування земельну ділянку вартістю понад 28 мільйонів гривень. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили в Ізмаїльській окружній прокуратурі, яка домоглася цього рішення.


За наявною інформацією, заклад освіти «Дунайський центр професійної освіти» та агропідприємство уклали договір, за яким земельну ділянку, що перебуває у користуванні закладу, незаконно, усупереч вимогам земельного законодавства, передали у користування агропідприємству.

У зв’язку з вказаним, прокуратура звернулася до суду з позовом в інтересах держави у сфері охорони дитинства до закладу освіти та агропідприємства про визнання недійсним договору про спільну діяльність та зобов’язання повернути земельну ділянку вартістю понад 28 мільйонів гривень площею 125 га.

Господарський суд Одеської області задовольнив позов прокуратури у повному обсязі, визнав договір про спільну діяльність недійсним та зобов’язав агропідприємство повернути земельну ділянку навчальному закладу.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x