Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Острів Зміїний вкотре був атакований ворожими ракетами

0 коментарів 8235 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В ніч з 10 на 11 вересня російські війська вдарили кількома ракетами по острову. Окрім цього, ворог посилив чергову ракетну атаку хвилею ударних дронів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Повітряні сили ЗСУ.


У повідомленні військових зазначається, що радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено та здійснено супровід 34-х засобів повітряного нападу противника. Ворог не пожалкував цілих шість протирадіолокаційних ракет Х-31П, які запустив із повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний.

Також застосував вже в інших напрямках одну балістичну ракету «Іскандер-М» з Краснодарського краю – рф, дві зенітні керовані ракети С-300 із окупованої Донеччини, та на додачу запустив 25 ударних БпЛА типу «Shahed» (райони пусків: Курськ, Єйськ – рф, Чауда – Крим).

До відбиття повітряного нападу противника залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 20 ударних БпЛА, 5 ворожих безпілотників локаційно втрачені на території України (інформація про постраждалих та руйнування не надходила).

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x