Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Невідомих вандалів, які зірвали український прапор з державної будівлі у Болградському районі, оперативно розшукала поліція

0 коментарів 3078 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Подія сталася вчора ввечері, 23 вересня, в одному з населених пунктів Бородінської селищної громади. Про вчинок компанії молоді до поліції повідомила директорка будинку культури. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на обласну поліцію.


Жінка зазначила, що група невідомих людей зірвала з фасаду будівлі флагштоки з прапорами Євросоюзу та України й залишила їх на клумбі. На щастя,  самі стяги все ж таки не були пошкоджені, і їх вже повернули на місце.

Наразі слідчо-оперативна група територіального відділення поліції встановила ймовірних учасників події. З ними працюють слідчі.

Порушниками виявились двоє місцевих чоловіків 20-ти та 25-ти років. Свій вчинок вони пояснили хуліганськими мотивами.

За даним фактом слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 338 та ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру в нарузі над державними символами та хуліганстві, вчиненому групою осіб. Максимальне покарання за скоєне – до чотирьох років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x