Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Керівництво Болградської міської ради привітало з професійним святом адміністраторів ЦНАПу

1 коментар 11556 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 6 вересня, своє професійне свято відзначають адміністратори Центру надання адміністративних послуг України, яке було вперше затверджено Кабміном 26 травня 2021 року. Серед них і співробітники ЦНАПу Болградської міської ради, що вже одинадцятий рік поспіль надають громадянам широкий та важливий спектр послуг. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


З цієї нагоди до маленького, але дружнього колективу Центру надання адміністративних послуг Болградської міської ради на чолі з Майєю Божковою завітали перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов та секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

Вони не тільки привітали адміністраторів з професійним святом, а й вручили кожній Подяку від Болградського міського голови Сергія Димитрієва за сумлінну працю.

«Ви є справжніми фахівцями своєї справи, які допомагають людям вирішувати безліч питань, створюєте атмосферу довіри та професіоналізму. Завдяки вашій відданості та старанній роботі жителі нашої громади отримують необхідну підтримку та послуги. Окремо хочеться подякувати за вашу допомогу, яку ви надаєте тим, хто через бойові дії був змушений покинути свої домівки та особливо потребує на професійну та якісну підтримку в критичні моменти життя», – зазначила Віра Ніколаєнко.

«Якраз із початком війни в Україні ЦНАП Болградської міської ради довів свою ефективність, попри всі ті технічні труднощі, з якими вам довелося зіткнутися. Це – і перебої з енергопостачанням, і відсутність тепла, і вихід із ладу оргтехніки. Навіть у таких умовах фахівці робили все, щоб громадяни, які до них звертаються, найменше відчули дискомфорт. А це – не лише жителі з усього Болградського району, а й внутрішньо переміщені особи. Дякуємо вам за це», – додав Андрій Гарвалов.

Як розповіла керівниця Болградського ЦНАПу Майя Божкова, команда Центру – це люди, які мають глибокі знання та професійні навички. Адже всі вони працюють із початку створення цієї структури у грудні 2013 року.

«За цей час нам довелося пережити не одну реорганізацію – спочатку ЦНАП був у структурі  Болградської райдержадміністрації, а у 2021 році, у зв’язку з децентралізацією, був переведений до Болградської міської ради. Але незмінним залишилося одне – бути на службі у людей. Весь цей час наші адміністратори, а також держреєстратори, які виконують функції адміністраторів, удосконалювалися, щоб стати «серцем» якісного та оперативного обслуговування громадян. З нагоди Дня адміністратора ЦНАПу я хочу висловити глибоку вдячність кожному своєму співробітнику за відданість своїй справі, відповідальність та якість послуг, що надаються. А їх у нас сьогодні більш 350-ти видів! Зі святом, колеги! Сил, здоров’я, перемоги та миру», – побажала колегам очільниця Болградського ЦНАПу Майя Божкова.

Керівництво Болградської міської ради привітало з професійним святом адміністраторів ЦНАПу Керівництво Болградської міської ради привітало з професійним святом адміністраторів ЦНАПу Керівництво Болградської міської ради привітало з професійним святом адміністраторів ЦНАПу Керівництво Болградської міської ради привітало з професійним святом адміністраторів ЦНАПу Керівництво Болградської міської ради привітало з професійним святом адміністраторів ЦНАПу

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Рашентрах
Рашентрах
7 дней назад

Проф.свята-це совкова спадщина..

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x