Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Одещини організовував “трансфер” чоловіків до Молдови річкою за 6500 доларів

0 коментарів 29997 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині викрили 31-річного переправника ухилянтів, який обіцяв військовозобов’язаному громадянину доставити його до Молдови поза межами офіційних пунктів пропуску взамін на грошову винагороду. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, зловмисник роз’яснив чоловіку, як буде здійснювати його переправлення, що потрібно взяти з собою і як діяти в дорозі до перетину кордону і вже безпосередньо в чужій країні. Маршрут він проклав через річку, а за його організацію запросив 6500 доларів.

Поліцейські затримали правопорушника під час отримання ним обумовленої суми.

Гроші вилучили, а фігуранту повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконного переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення 454 200 гривень застави, яким він скористався.

Наразі перевіряється причетність чоловіка до вчинення інших аналогічних злочинів.

Житель Одещини організовував "трансфер" чоловіків до Молдови річкою за 6500 доларів

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x