Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За ремонт у школі на Одещині ледь не заплатили понад 100 мільйонів гривень сумнівній фірмі ─ БЕБ

0 коментарів 15849 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Бюро економічної безпеки упередило розтрату понад 109 млн грн бюджетних коштів на реконструкції освітнього закладу під час проведення тендеру з реконструкції будівлі загальноосвітньої школи м. Одеси. Про це, посилаючись на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Службові особи одного з профільних управлінь оголосили тендер на проведення реконструкції будівлі загальноосвітнього навчального закладу. На роботи посадовці збиралися витратити понад 109 млн грн.

Переможцем тендеру визначили підприємство, яке спеціалізувалось на будівництві житлових та нежитлових будівель. Але, здійснюючи аналітичне дослідження, фахівці Бюро встановили низку ризиків, пов’язаних з фірмою-виконавцем робіт.

Зазначена фірма не мала, зокрема, необхідної матеріально-технічної бази, відповідної кількості працівників та в цілому не відповідала іншим кваліфікаційним вимогам.

Органу місцевого самоврядування надіслали рекомендації переглянути рішення про закупівлю відповідних послуг.

«Завдяки вжитим заходам замовник розірвав укладений договір з підрядною організацією. Таким чином співробітники БЕБ упередили розтрату понад 109 млн грн з місцевого бюджету», ─ розповіли у БЕБ.

За ремонт у школі на Одещині ледь не заплатили понад 100 мільйонів гривень сумнівній фірмі ─ БЕБ

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x