Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі пішов з життя багаторічний керівник профспілкової організації порту

0 коментарів 49356 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 8 серпня, після багатьох років відважної боротьби з хворобою на 72-ому році життя зупинилося серце Олександра Олександровича Шубіна, очільника первинної профспілкової організації Ізмаїльського порту у 2005-2021 роках. Про це, посилаючись на пресслужбу Ізмаїльського порту, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Олександр Олександрович ще юнаком обрав транспортну галузь як свою подальшу долю: його першим місцем роботи був Чорноморський суднобудівельний завод в Миколаєві. В Ізмаїл він приїхав для навчання в морехідній школі, після якої пішов працювати в Дунайське пароплавство. Згодом вирішив отримати вищу освіту – і закінчив Ізмаїльський педінститут, після чого працював інструктором в спорткомплексі ДСТ “Воднік”, який згодом очолив.

2005 року Олександр Олександрович став на чолі ППО Ізмаїльського порту. І зробив сенсом своєї роботі і свого життя захист трудових, соціально-економічних, духовних прав та інтересів портовиків. Його знали і поважали не тільки портовики – мешканці міста і району були обізнані про силу та міць профспілки портовиків, а колеги з галузевих профспілок морегосподарського комплексу України рівнялись та переймали досвід Ізмаїльського осередку.

Численні знаки відзнаки та нагороди – тому підтвердження. Олександра Олександровича було нагороджено Подякою за вагомий внесок в проведенні фінальних змагань Всеукраїнської Спартакіади працівників морського та річкового транспорту і Почесною грамотою Одеської обласної ради (2006 р.), Почесними грамотами Державного департаменту морського та річкового транспорту та Почесною грамотою ЦР ПРМТУ (2007 р.), Почесними грамотами Федерації Профспілок України та нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака» (2008 р.).

Останні роки для Олександра Олександровича були важкими: він мужньо боровся з важкою хворобою – та його сил виявилось замало.

«Він залишиться в нашій памʼяті справжнім профспілковим лідером, професіоналом своєї справи, сильною і мужньою людиною.

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким», – зазначили в пресслужбі Ізмаїльського порту.

Прощання відбудеться 10 серпня о 10.00 на вул. Коцюбинського, 122.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x