Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині спочатку скасували, а потім знову ввели екстрені відключення електроенергії

0 коментарів 32265 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 28 серпня, в Одеській області були заплановані стабілізаційні відключення електроенергії. За розпорядженням Укренерго, упродовж доби мали відключатись дві групи.  Однак зранку знову  були введені екстрені відключення. Відповідне розпорядження дає Укренерго через складну ситуацію в енергосистемі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ДТЕК.


За минулу добу енергетикам вдалось повернули світло у домівки майже 400 тисяч родин Одещини, які були знеструмлені через ворожу атаку. У той же час, українська енергосистема відновлюється вже після дев’яти масованих атак росіян, у ній зберігається дефіцит потужності, а на енергооб’єктах тривають аварійні та планові ремонти.

В ДТЕК вкотре нагадують, що якщо у абонента немає світла в білій зоні, а екстрених відключень немає, то можливо сталася локальна аварія. Перевірити причину відсутності електроенергії можна в чат-боті у Viber та Telegram, а також сайті. Там же можна подати заявку на відновлення світла.

Дуже просимо економно використовувати електроенергію – енергосистемі потрібна наша підтримка! Вірте в енергетиків! Вони працюють 24/7 заради світла у ваших домівках“, – знову закликали енергетики населення області.

На Одещині спочатку скасували, а потім знову ввели екстрені відключення електроенергії
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x