Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водії з Ізмаїльщини, які допустили ДТП і травмування людей, постануть перед судом

0 коментарів 15093 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські поліцейські скерували до суду обвинувальні акти відносно двох водіїв, які допустили ДТП і травмування інших учасників дорожнього руху. Потерпілі в обох випадках отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне правопорушникам загрожує покарання від штрафу до обмеження волі  з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Перша ДТП сталася 24 квітня в місті Ізмаїл. 43-річний місцевий житель на автомобілі Mazda на перехресті нерівнозначних доріг не надав перевагу в русі автомобілю Ford під керуванням 49-річного жителя Ізмаїльського району, який наближався до перехрестя по головній дорозі, і скоїв з ним зіткнення.

Друга автопригода сталася 4 травня також в Ізмаїлі. 27-річний містянин, рухаючись по другорядній дорозі на  автомобілі Hyundai, не поступився 69-річному ізмаїльчанину, який прямував головною дорогою на автомобілі ЗАК, і допустив з ним зіткнення.

Унаслідок обох автопригод водії, які їхали головною дорогою і мали перевагу в русі, травмувалися. У першій ДТП керманич отримав перелом хребта, а у другій – перелом ребер. Двоє інших керманичів не постраждали.

Усіх водіїв було перевірено на стан сп’яніння – вони були тверезі.

Порушники визнали свою провину та компенсували витрати на лікування потерпілих.

«Ми долучили до матеріалів проваджень висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули обом правопорушникам обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли потерпілим тілесні ушкодження середньої тяжкості. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і карається штрафом від 51 тис. до 85 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство завершено, обвинувальні акти скеровано до суду», – прокоментував старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Водії з Ізмаїльщини, які допустили ДТП і травмування людей, постануть перед судом

Водії з Ізмаїльщини, які допустили ДТП і травмування людей, постануть перед судом

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x