Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Улов” на кордоні: в Одеській області затримана партія ухилянтів

0 коментарів 19926 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині поліцейські затримали 27 військовозобов’язаних, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Координати та маршрут кожен з чоловіків отримав через телеграм-канал. Гроші повинні були перерахувати на криптогаманець адміністратора після вдалого перетину, а це – від 4000 до 7000 доларів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.


Встановлено, що адміністратор телеграм-каналу надав кожному з військовозобов’язаних координати з локацією збору. Після прибуття вони мали отримати наступне повідомлення з алгоритмом дій. Кожен з чоловіків добирався до пункту призначення самостійно – потягом, автобусом, таксі.

Після збору 27 чоловіків отримали повідомлення з маршрутом для безпечного перетину кордону поза офіційними пунктами пропуску. Спочатку вони мали потрапити до невизнаного Придністровʼя, а потім до Молдови. У разі успішного пішого переходу кожен з «туристів» повинен був перевести від 4000 до 7000 доларів на криптогаманець їхнього «путівника».

Чоловіків затримали оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції та співробітники Подільського прикордонного загону. Стосовно 27 порушників складені протоколи про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 204-1 кодексу України про адміністративні правопорушення.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x