Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Серед жертв атаки на столицю – п’ятеро дітей: на місцях ударів ворожих ракет завершено рятувальні роботи

0 коментарів 13797 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Києві завершили рятувальні роботи на місцях ударів ракет рф, що сталися 8 липня поточного року. У ТСН оприлюднили останні дані про загиблих. Серед жертв атаки на столицю – п’ятеро дітей. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


За інформацією ДСНС, на жаль, внаслідок масованої атаки загинуло 33 людини, серед яких п’ятеро дітей. Крім того, через ворожий удар постраждала 121 людина, з них ─ 10 дітей. Врятувати вдалося 11 людей.

«Це були трагічні, напружені та виснажливі дні. Ворог вкотре підтвердив свій статус “країни-терористки”. Надзвичайні рятувальники та десятки одиниць техніки безупинно розбирали завали, намагаючись врятувати кожне життя», – наголосили в ДСНС.

«Охматдит» був ціллю, вважають правоохоронці. На їхню думку російська ракета Х-101 влучила і вразила саме ту ціль, на яку була запрограмована», ─ розповіли у сюжеті ТСН.

У медіа також нагадали, що в ООН зробили важливу заяву про удар РФ по “Охматдиту”. Існує “висока ймовірність” того, що по дитячій лікарні у Києві було “пряме влучання” російської ракети.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x