Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Хотів обдурити медиків про причину травм: в поліції розповіли подробиці ДТП в Ренійській громаді за участю юного мотоцикліста

0 коментарів 16740 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районному відділі поліції розповіли подробиці травмування п’ятнадцятирічного юнака з села Новосільське Ренійської громади. Мотоцикліст отримав важкі травми від зіткнення зі стовпом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Одеській області.


Подія сталася вчора, 10 липня, близько 19-ї години. Юнак намагався ввести в оману медиків, запевняючи, що впав з дерева, але поліцейські швидко встановили справжню причину його травмування.

Хлопець, не маючи водійського посвідчення, з дозволу батька взяв з дому мотоцикл і, рухаючись по селу, не впорався з керуванням та в’їхав в один із придорожніх огороджувальних стовпчиків.

Підліток сам звернувся в лікарню, де йому діагностували переломи ребер, кісток таза та хребців. Лікарям він не зізнався, що насправді з ним сталося, а сказав: упав з дерева.

Про юного пацієнта медики сповістили поліцейських, і вони того ж дня встановили обставини травмування ушпиталеного підлітка. Його перевірили на стан сп’яніння, він був тверезим.

Хотів обдурити медиків про причину травм: в поліції розповіли подробиці ДТП в Ренійській громаді за участю юного мотоцикліста

За фактом допуску до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом, слідчі розпочали провадження за статтею 287 Кримінального кодексу України. Мотоцикл помістили на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання штрафом від 17 тис. до 51 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці закликають батьків та всіх, хто їх замінює, не допускати керування транспортними засобами дітьми, якщо вони не досягли віку, з якого це дозволено, і не отримали водійські посвідчення.

Варто зауважити, що мінімальний вік, дозволений для складання іспитів на водіння і отримання посвідчення водія категорій А (мотоцикли) та А1 (мопеди) – 16 років.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x