Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Болградська міська рада збільшила чисельність апарату на одну штатну одиницю: якого фахівця шукають?

0 коментарів 16092 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На нещодавній – 77-ї сесії Болградської міської ради депутати більшістю голосів підтримали внесення змін до рішення № 16-VIII від 10.12.2020 р. «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Болградської міської ради». І таким чином розширили штат апарату на ще одну одиницю. З чим це пов’язано, та якого фахівця ще потребує цей орган місцевого самоврядування, дізналася «Бессарабія INFORM».


Як було зазначено ще на самому пленарному засіданні сесії перед голосуванням, у Болградській міській раді є потреба у фахівці з питань мобілізаційної роботи, функцію якого досі виконувала керуюча справами виконавчого комітету Болградської міської ради.

«Однак у зв’язку з воєнним часом фронт цього напрямку роботи збільшився у рази, тому виникла необхідність ввести в штат апарату міської ради окремого спеціаліста», – звернув увагу депутатів перед голосуванням Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Зазначимо, що наразі ця посада поки ще вакантна, про що свідчить оголошення на офіційній сторінці Болградської міської ради у Facebook та на офіційному сайті Болградської громади.

«Болградська міська рада запрошує на роботу спеціаліста з питань мобілізаційної роботи. Основні вимоги до претендентів на посаду: вища освіта, не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння українською мовою, громадянство України. Інформація щодо функціональних обов’язків та умов оплати праці надається за адресою: м. Болград, вул. Шпитальна, 45, каб. № 12, тел. 4-13-52», – йдеться в повідомленні.

Додамо, мета роботи спеціаліста з питань мобілізаційної роботи — організація та здійснення заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації, організація роботи з бронювання військовозобов’язаних та контролю за станом ведення військового обліку.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x