Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській області перестала працювати “багатодітна” схема для ухилянтів: деталі

0 коментарів 58509 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Організувала її 41-річна жителька Нерубайської сільської громади Одеського району спільно зі своєю 26-річною подругою. Зловмисниці організували незаконне переправлення через кордон 26-річного односельчанина. Вони забезпечили чоловіка, на утриманні якого була власна неповнолітня донька, свідоцтвами з недостовірною інформацією про народження у нього ще двох маленьких синів від молодшої за віком жінки, яких насправді не існувало. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Статус багатодітного батька надавав чоловіку право безперешкодного виїзду з країни для уникнення мобілізації. Припинили протиправну діяльність громадянок слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області спільно з працівниками Головного відділу контррозвідки Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Обом фігуранткам слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України, а саме в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництві такими діями, а також сприянні їх вчиненню порадами, вказівками, наданням засобів та усуненням перешкод, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Суд обрав організаторці схеми запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яким вона скористалася, а її спільниці – нічного домашнього арешту.

Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ознаками ч.ч. 3 та 4 ст. 358 Кримінального кодексу України та проводять розслідування щодо підроблення й використання завідомо підроблених документів і встановлюють можливих спільників оборудки з числа працівників медичних установ.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

В Одеській області перестала працювати "багатодітна" схема для ухилянтів: деталі

В Одеській області перестала працювати "багатодітна" схема для ухилянтів: деталі

В Одеській області перестала працювати "багатодітна" схема для ухилянтів: деталі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x