Стрілянина у центрі Одеси: причетні ─ двоє громадян рф

0 коментарів 25110 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеські поліцейські затримали трьох підозрюваних у хуліганстві зі стріляниною в центрі Одеси. Двоє з них виявилися громадянами росії, які раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувались до кримінальної відповідальності. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Інцидент стався вчора близько 15-ї години на Французькому бульварі. До поліції про нього повідомила місцева мешканка, яка бачила з вікна своєї квартири компанію молодиків, що кричали та бились між собою, а згодом почула звук пострілу.

Поліцейські на місці події затримали двох учасників конфлікту віком 32-х та 43-х років, якими виявилися громадяни російської федерації. Задля розшуку третього фігуранта, який втік на авто, в місті було введено спеціальну поліцейську операцію. Згодом 29-річного чоловіка  поліцейські затримали і вилучили у нього рушницю. Один з затриманих перебував в розшуку за вимагання та викрадення людини.

З’ясувалося, що компанія чоловіків відпочивала в ресторані, та між ними виникла сварка, що переросла у бійку, яка продовжилась вже на літньому майданчику закладу. Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, взяв зі своєї автівки гладкоствольну рушницю та здійснив з неї постріл у повітря. Після цього з місця злочину стрілець поїхав.

«За результатами огляду місця події, проведеного слідчо-оперативною групою із залученням вибухотехніків обласної поліції, було виявлено та вилучено два ножі та сумку, в якій знаходилось три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими. Небезпечні предмети, у тому числі зброю, слідчі скерували на експертизу. Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) того ж кодексу», ─ розповіли у поліції.

Стрілянина у центрі Одеси: причетні ─ двоє громадян рф

Стрілянина у центрі Одеси: причетні ─ двоє громадян рф

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x