Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Не самоспалення, а вбивство? Матір загиблої мешканки Арцизу пролила світло на трагедію

2 коментаря 44847 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Після виходу публікації про згорілу заживо дівчину до редакції «Бессарабії INFORM» звернулася мати загиблої – пані Людмила, яка розповіла дещо приголомшливі деталі не такої вже й однозначної справи. Зі слів жінки, нестикування, пов’язані зі смертю її дитини, вказують на те, що дівчину жорстоко умисно вбили.


У тому, що це саме умисне вбивство, та їх донька – не самогубця, батьки змогли запевнити й прокуратуру, завдяки чому справу перекваліфікували. Проводячи власне розслідування та відтворюючи останні години життя доньки, подружжя знайшло багато нестикувань. До прикладу, одяг, в якому молода жінка вийшла з дому батьків, відрізняється від того, в якому її у полум’ї побачили свідки вже за годину опісля. Чи буде людина, яка йде на самогубство перевдягатися серед білого дня на вулиці, та де тоді ті речі, в яких вона була? Також перед смертю дівчина на заправці купувала цигарки, хоча сама не курить. Кому? Можливо, своєму вбивці?

До того ж, зі слів матері загиблої, маючи досить непросте життя, адже загибла перебувала з шістнадцяти років в стосунках з наркоманом та народила йому трьох дітей, вдячністю їй стало те, що і саму Женю чоловік підсадив на наркотики та вчиняв насильницькі дії стосовно своєї цивільної дружини регулярно. Євгенія вирішила нарешті розірвати ці стосунки, через що останні чотири місяці майже постійно знаходилась у домі своїх батьків та збиралась почати нове життя – піти служити в армію, вона навіть почала збирати документи для цього, з нетерпінням чекала відповіді. Нерідко і сама мати Євгенії ставала свідком того, як обранець доньки лупцював, бив головою об стіну та всіляко принижував дівчину. Не один раз мати своїм тілом прикривала дитину від нападок чоловіка, тому рішення доньки почати все з нуля всіляко підтримувала. Але колишній чоловік не хотів відпускати матір своїх дітей та переслідував її.

Крім того, батьки загиблої вказують на те, що співмешканець декілька разів міняв свої покази стосовно того, де знаходився під час підпалу жінки. То він був на роботі, то у друга, який зізнався, що не бачився з підозрюваним майже пів року.

Речові докази, які знайшли на місці трагедії, родичам були віддані на другий день після скоєного злочину, жодна експертиза проведена не була. Коли мати пішла в прокуратуру зі скаргою, з поліції зателефонували та попросили віддати речдоки для доопрацювання.

Наводячи всі ці аргументи, батьки впевнені, що їхня дитина не могла так вчинити із собою, до того ж, маючи надію на початок нового життя. Задля того, щоб відбілити ім’я своєї доньки, рідні будуть йти до останнього та не дадуть правоохоронним органам закрити справу, не провівши ретельне розслідування, а «Бессарабія INFORM» буде і надалі слідкувати за розвитком подій.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
АЛЕКСАНДРА
АЛЕКСАНДРА
3 месяцев назад

Вы читаете то, что пишите? В школе учили падежи и части речи7

Школа
Школа
3 месяцев назад
Ответить на  АЛЕКСАНДРА

ПишИте или пишЕте? Кол с минусом и лучше никому не прикуривайте…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x