Вбивцю двох людей з Кілії засудили до довічного ув’язнення

2 коментаря 75843 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльський міськрайонний суд виніс найсуворіший вирок 31-річному мешканцю Кілії, який забрав життя двох людей. Деталі “Бессарабії INFORM” повідомили в Ізмаїльській окружній прокуратурі. 


За словами керівника Романа Тактарова, за підтримання публічного обвинувачування прокурорами, суд вирішив, що вбивця перебуватиме за ґратами довічно попри те, що обвинувачуваний своєї провини так і не визнав. Слідству вдалося довести провину чоловіка на основі доказів.

Перше вбивство кілієць скоїв у вересні 2019 року під час алкогольного застілля. Через раптово виниклий конфлікт на той момент 26-річний молодик наніс два ножових поранення 46-річному знайомому. Як повідомляла “БІ” на момент скоєння злочину, це сталося у присутності інших осіб, яким він, погрожуючи ножем, не дозволяв викликати “швидку допомогу”. Коли нападника вгамували, рятувати вже було нікого – чоловік помер на місці.

Підозрюваного затримали та помістили під варту, проте у 2021 році суддя відмовив у подовженні ув’язнення та випустив обвинувачуваного під домашній арешт. Попри судовий розгляд, чоловік продовжив вести аморальний спосіб життя та в травні 2022 року вбив вдруге. Подія відбулася під час вживання алкогольних напоїв з 33-річним знайомим в останнього вдома. Через раптово виниклу сварку злочинець наніс приятелю не менше 10 ударів залізним прутом по голові, внаслідок яких потерпілий помер на місці.

Вбивцю по “гарячих” слідах затримали співробітники Кілійського відділення поліції. На той час він переховувався у себе вдома, встиг перевдягнутися та почав прасувати скривавлений одяг.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Янчик
Янчик
1 месяц назад

Бля,ебать судья мудак,отпустил первый раз…

Олена
Олена
1 месяц назад

Так треба і суддю посадити,він співучасник майже,якщо випустив під домашній арешт після вбивства людини.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x