В Кілії запланована святкова програма до Дня захисту дітей

0 коментарів 36639 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Міжнародного дня захисту дітей в Кілії відбудеться низка заходів для малечі та підлітків під відкритим небом. Зокрема, концерт від лауреатів конкурсу «Феєрія талантів», простір для активного відпочинку та виставка дитячих малюнків. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM”.


Організатором традиційно виступає КЗ «Центр культури, мистецтв та дозвілля» Кілійської міської ради. Місцем проведення також традиційно обрали Сквер Прапору.

Перед глядачами виступлять лауреати фестивалю «Фейєрія талантів».

Як повідомили «БІ» члени оргкомітету, в конкурсі взяло участь понад 70 дітей вікової категорії з 6 до 14 років, з яких відібрано 24 найкращих – саме їхня творчість буде представлена на гала-концерті до Дня захисту дітей. Це і вокальні, і хореографічні, і інструментальні виступи. Кожен з лауреатів отримає диплом та пам’ятну статуетку.

Окрім цього, організатори подбали про цікаве дозвілля дітей. Кожен охочий зможе сфотографуватися на фотозоні в стилі мультфільму «Мавка», взяти участь в майстер-классах, зокрема плетінні браслетів, ліпленні з солоного тіста, малюванні, випилюванні/випалюванні по дереву, плетінні килимків та виготовленні ляльок-мотанок.

Також на газонах буде розміщено локації для відпочинку «Лісова галявина» – в стилі популярного мультфільму.

Окреме місце займе виставка дитячих робіт художньої самодіяльності «Дитячі фантазії».

Початок о 10:00.

В Кілії запланована святкова програма до Дня захисту дітей

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x