В Ізмаїлі до тюрми засудили поціновувачку елітних напоїв та гелів для гоління

0 коментарів 23436 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями ізмаїльський районний суд засудив уродженку міста Вилкове до позбавлення волі за систематичні крадіжки елітного алкоголю, дрібної електроніки та засобів гігієни з магазинів Ізмаїла. Злочини жінка робила, вже перебуваючи під судом за аналогічною статтею. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на матеріали справи.


Зазначимо, що у жовтні 2022 року обвинувачувана була засуджена до 200 годин громадських робіт за шахрайство, у липні 2023 – до одного року обмеження волі за ухилення від виконання цих робіт, у квітні 2024 – до п’яти років позбавлення волі за здійснення крадіжки в умовах воєнного стану. Проте судовий розгляд (на той момент) за останньою статтею не завадив їй знову піти на нову “справу”.

Слідством встановлено, що жінка, проживаючи в місті Ізмаїл, починаючи з січня 2024 року, стала навідуватися до місцевих мережевих магазинів та проносити товари повз касу.

Вперше вона вкрала пляшку елітного алкогольного напою «Grey Gosse» вартістю 1021,33 грн в “Таврії” на проспекті Незалежності. Далі вона повернулася в цей же магазин, звідки поцупила три лосьйони після гоління та дезодорант. Цього разу збиток магазину склав 955,33 грн. За кілька днів жінка ще раз завітала до “Таврії”, звідки унесла повз касу станки для гоління на 701,80 грн. Ще раз до “Таврії” вона навідалася у цей же день за алкогольним напоєм «TAMNAVULIN» вартістю 1423,6 грн. За кілька днів тут же поцупила комп’ютерні мишки за 486,66 та 381 грн. Далі 11 березня вона зазирнула вже в “Єву” по вулиці Торговій, звідки вкрала парфумовану воду марки «Calvin Klein Euphoria» вартістю 1791 грн. У цей же день вона прихопила ще один парфум марки «Versace Erоs Flame» вартістю 456 грн. Під кінець місяця злочинниця знов згадала за “Таврію”, звідки їй знову знадобилися станки для гоління та лосьйон після гоління на загальну суму 1386,24 грн. За пів години жінка поцупила ще й пляшку віски Johnnie Walker вартістю 1079,99 грн. Загалом сума накраденого склала майже 10 тисяч гривень.

Під час судового розгляду обвинувачувана повністю визнала себе винною та розповіла про обставини злочинів. Викрадене, за її словами, хотіла продати, але не все встигла, адже нажива була вилучена поліціянтами.

Оскільки жінка скоювала злочини, маючи умовний термін та перебуваючи під судом за іншу крадіжку, обвинувачування прийшло до висновку, що поведінка підсудної не підлягає подальшому впливу, тож будь-які поблажки, скоріше за все, на користь не підуть.

У результаті жінку визнали винуватою та призначили їй покарання у вигляді позбавлення волі на строк шість років. Разом з цим було визначено остаточне покарання за сукупністю кримінальних правопорушень за цим та попередніми вироками Ізмаїльського суду шляхом поглинання менш суворого більш суворим. У строк покарання врахували дні цілодобового домашнього арешту, під який була поміщена упродовж 20 днів, у розрахунку 3 дні арешту до 1 дня позбавлення волі. Також з засудженої стягнули на користь держави 6815 гривень на покриття витрат з залучення судових експертів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x