Обсяги відвантаження аграрної продукції з портів Одещини сягнули довоєнного рівня ─ нардеп О.Леонов

0 коментарів 12798 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ефективне функціонування зернового коридору важливе для наповнення державного бюджету. Наразі обсяги відвантаження сільськогосподарської продукції з портів Одещини сягнули довоєнного рівня, проте для більш ефективної роботи необхідні системи ППО, які могли б убезпечити регіон від російських атак. Таку думку висловив народний депутат, член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Олексій Леонов, повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ВРУ.


Парламентарій розповів, що на даний час здійснюється парламентський контроль над тими фіскальними та правоохоронними органами, які забезпечують діяльність зернового коридору.

«Держава робить усе можливе, щоб підприємцям було максимально комфортно працювати й налагоджувати зв’язки з податковою та митною службами. Фактично майже половину всього ВВП України сьогодні забезпечує зерновий коридор», – наголосив він.

Крім того, Леонов нагадав, що у другому читанні на розгляд чекає законопроєкт, який усуває будь-які можливості неофіційного вивезення зерна з території України.

«Уже зараз вивезти зерно, яке не має офіційних документів, просто неможливо. Це питання контролюють і податкова, і митна служби, а також Бюро економічної безпеки. Водночас для ефективного функціонування зернового коридору нам потрібне надійне прикриття системами ППО. Це гарантує безпеку портів і наших людей», – зазначив народний депутат.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x