На Білгород-Дністровщині затримали одинадцятьох порушників, які мали намір незаконно потрапити до Молдови

0 коментарів 13203 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чергових «мандрівників», що намагались незаконно перетнути кордон, на околиці села Старокозаче. Про це, посилаючись на ДПСУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Жителі Харківської, Полтавської, Одеської та Черкаської областей через закритий телеграм-канал замовили «послугу» безперешкодного виїзду за кордон. Вартість для однієї особи складала від 3 до 15 тис. доларів США.

Отримавши відповідні інструкції, чоловіки прибули до населеного пункту прикордоння, де на них очікував 30-річний водій мікроавтобуса.

Групу осіб, щойно вони дістались до обумовленого місця зустрічі поблизу кордону, затримали завдяки вчасно отриманій інформації від місцевого жителя.

«Стосовно горе-мандрівників складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду. У діях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», ─ йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x