Зрадник з Одещини, який перейшов на бік ворога та воює проти ЗСУ, отримав заочний вирок

1 коментар 14580 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженця Одещини, який перейшов на бік ворога та нині воює проти наших захисників, визнано винним у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Йому призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру та Управління СБ України в Одеській області. 


Як зазначається, чоловік, будучи невдоволеним чинною державною владою в Україні та сповідуючи антиукраїнську ідеологію, у 2019 році переїхав на постійне місце проживання до рф.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну зрадник вступив на військову службу до спеціального загону швидкого реагування «Ахмат» на посаду «стрільця мотострілкового відділення».

Бойовик брав участь у захопленні та утриманні адмінбудівель державних та правоохоронних органів у місті Попасна Луганської області, а також у штурмових наступальних операціях росіян проти ЗСУ на Харківщині.

“На особистій сторінці у соцмережі «Facebook» та на платформі «Tik-Tok» поширював пости і відеоролики на «прокремлівську» тематику у підтримку збройної агресії рф проти України. Оскільки чоловік нині перебуває на непідконтрольній частині території України, то початок строку відбування покарання буде обчислюватися з дати його затримання”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Зрадник з Одещини, який перейшов на бік ворога та воює проти ЗСУ, отримав заочний вирок

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Леонід
Леонід
13 дней назад

Чому не показують гідне фото та не називають П.І.Б. цього зрадника?

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x