В Одеській області на державних пунктах пропуску завершились роботи з благоустрою

0 коментарів 13473 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спеціалісти зі Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області впродовж певного часу наводили лад на більш ніж 10 контрольних пунктів пропуску. Серед робіт – ремонт адмінбудівель та вбиралень, відновлення дорожнього покриття, освітлення, встановлення навісів та ін. Вже у цьому місяці Служба планує провести комплекс робіт з відновлення дорожнього покриття, нанесення розмітки та влаштування дорожніх знаків на контрольно-пропускних пунктах, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Так, у КПП “Рені – Джурджюлешть” були виконані внутрішні ремонтні роботи адміністративної будівлі та громадських вбиралень. Продовжуються фасадні роботи по цих об’єктах. Відновлено роботу очисної споруди та забезпечено роботу системи водопостачання за рахунок влаштування додаткового резервуара. Також виконується демонтаж бордюрів.

У КПП “Табаки – Мирне” виконані фасадні роботи та продовжуються роботи з внутрішнього оздоблення адміністративної будівлі. Тривають роботи з ремонту санітарних вузлів та роботи з оздоблення території КПП. Відновлено нижній шар дорожнього покриття.

КПП “Старокозаче – Тудора” може рапортувати про виконання внутрішніх та зовнішніх ремонтних робіт по громадським вбиральням, а ще продовжуються ремонтні роботи внутрішніх приміщень адміністративної будівлі. Вже відремонтовано систему зовнішнього освітлення, встановлено бордюри та нижній шар дорожнього покриття. Виконано фарбування металоконструкцій навісу над смугами руху.

Також спеціалісти Служби влаштували огородження території та продовжують встановлення та підключення санітарно-технічних модулів на 6-ти пунктах пропуску:
КПП “Серпневе 1 – Басараб’яска”,
КПП “Лісне – Сеіць”,
КПП “Виноградівка – Вулкенєшть”,
КПП “Долинське – Чишмікіой”,
КПП “Нові Трояни – Чадир-Лунга”,
КПП “Малоярославець 1 – Чадир-Лунга”.

Крім того, успішно провели тендери на закупівлю послуг з електропостачання та комплексного утримання пунктів пропуску“, – зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

В Одеській області на державних пунктах пропуску завершились роботи з благоустрою
В Одеській області на державних пунктах пропуску завершились роботи з благоустрою
В Одеській області на державних пунктах пропуску завершились роботи з благоустрою
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x