Утримував у заручниках двох лікарок та медсестру – стали відомі деталі переполоху у Болградській лікарні

1 коментар 34128 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Власні джерела в Болградській лікарні підтвердили “Бессарабії INFORM” те, що чоловік, який погрожував зброєю співробітникам поліклінічного відділення, є військовослужбовцем місцевого ТЦК, проте служить тут після активної участі у бойових діях на фронті та має контузії. Під час перебування в поліклініці, ймовірно, в нього стався психічний розлад. 


Також нам повідомили деякі обставини інциденту. Відомо, що чоловік прийшов на прийом до психіатра. Під час розмови у присутності ще однієї лікарки та медсестри розлютився та став “махати пістолетом”, попередньо, газовим, перед обличчям та кидати зброю на стіл. При цьому він не дозволяв своїм заручницям вийти з приміщення. На щастя, це вдалося медсестрі, яка одразу ж подзвонила у поліцію.

Також підтверджується, що з викликом правоохоронців виникли складнощі. Враховуючи серйозність ситуації, стверджується, що вони їхали більше 20 хвилин. При цьому дзвінки надходили одразу від кількох заявників.

Шоковий стан медпрацівниць, які опинилися віч-на-віч з розлюченим чоловіком, не потрібно навіть пояснювати. Окрім них, серйозно налякалися і інші присутні у будівлі. Медпрацівники і пацієнти зачинилися в кабінетах або вибігли на вулицю.

Наразі військовослужбовця затримано. Проводиться розслідування.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Никушор
Никушор
17 дней назад

тцк перевірятиме тцкашника на злочин ??? а поліція де ???

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x