У Болграді озброєний чоловік неадекватно поводився в лікарні – викликано групу захоплення

0 коментарів 21681 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні близько 13 години у поліклінічному відділенні Болградської ЦРЛ лікарі та пацієнти були евакуйовані з будівлі через неадекватну поведінку озброєного чоловіка. За попередніми даними, це військовий місцевого ТЦК, у якого виник конфлікт з персоналом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела. 


Інцидент, попередньо, стався у кабінеті нарколога (за іншими свідченнями – в коридорі біля нього), куди на прийом прийшов даний громадянин. Під час суперечки він, за словами свідків, почав погрожувати присутнім пістолетом, який вдалося вибити у нього з рук, попередньо, двом жінкам. Нападника закрили у кабінеті, але про всяк випадок порадили пацієнтам і персоналу покинути приміщення поліклініки до вирішення ситуації.

На місце було викликано поліцію, яка, за словами свідків, приїхала з затримкою. Озброєні автоматами правоохоронці увійшли до будівлі, і на цей час вже відомо про затримання.

Наразі прийоми пацієнтів, окрім термінових випадків, призупинені. Люди, котрі знаходилися у будівлі, перебувають у шоковому стані.

Зазначимо, деякі свідки стверджують, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння, інші – що його стан просто “неадекватний”.

Причину такої поведінки наразі з’ясовують представники слідчого комітету поліції та ТЦК, які прибули на місце події.

У Болграді озброєний чоловік неадекватно поводився в лікарні - викликано групу захоплення

У Болграді озброєний чоловік неадекватно поводився в лікарні - викликано групу захоплення

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x