“Українське сонце сходить за териконами на Донбасі” – головнокомандувач ЗСУ до 10 річниці початку АТО

0 коментарів 9720 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рівно 10 років тому, 14 квітня 2014 року, на виконання рішення РНБО розпочалася Антитерористична операція. З цього привод головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський звернувся до українців. 


Оголошення Антитерористичної операції – стало реакцією на захоплення Слов’янська спецпідрозділом фсб рф на чолі з міжнародним злочинцем, за наказом очільника Кремля.

“З честю виконував обов’язки і начальника штабу Антитерористичної операції, і заступника керівника Антитерористичної операції, і керівника Антитерористичної операції.
Щиро дякую кожному українському захиснику і захисниці, які тоді, навесні 2014 року, стали до лав підрозділів Сил безпеки і оборони України, щоб захистити нашу Батьківщину від російських терористів та агресорів, які принесли на нашу землю страждання і смерть. Дякую кожному, хто захищав і захищає незалежність України.
Цього дня ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі.
Вічна слава і вічна пам’ять нашим героям!
Боротьба триває.
Усі хто брав участь у Антитерористичній операції дуже добре засвоїли, що українське сонце сходить за териконами на Донбасі!
Ми робимо все, щоб звільнити нашу землю.
Ми переможемо!
Слава Україні!”, – зазначив Сирський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x