У Вилковому обговорили шляхи розвитку туристичної сфери

0 коментарів 13905 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 2 квітня, очільник Ізмаїльської районної військової адміністрації (РВА) Родіон Абашев у Вилковому зустрівся з представниками бізнесу, аби обговорити шляхи залучення інвестицій для розвитку туристичної сфери, заохочення підприємців у сплаті податків та зборів, зацікавлення туриста відвідати Ізмаїльщину. Про це розповіли в Ізмаїльській РВА, передає “Бессарабія INFORM”.


Окрім всебічного розвитку інфраструктури Вилкового та залучення місцевих підприємців для розвитку туристичної галузі, на зустрічі говорили про створення креативних фотозон, місць для відпочинку гостей та жителів міста, введення в меню закладів громадського харчування особливих страв, виготовлення путівників по місту з фотографіями закладів громадського харчування й їх координатами та реалізацію сувенірної продукції.

Власники кафе та готелів запевнили, що докладають багато зусиль, аби їхні заклади ставали все більш зручними та комфортними для подорожуючих.

У Вилковому обговорили шляхи розвитку туристичної сфери

Родіон Анатолійович зауважив, що для досягнення успіху в туристичному напрямку необхідна організована інфраструктура. Для цього слід об’єднати всі зусилля місцевої влади та місцевих підприємців, а також створити максимально привабливі умови для зацікавлення туристів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x