У Саф’янівській громаді власниця швейної майстерні завдяки держпідтримці розширила свій бізнес

0 коментарів 12717 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Власниця швейної майстерні із Саф’янівської громади Ізмаїльського району Алла Ілієва понад п’ять років займається пошиттям одягу. Працюючи з різними виробниками, жінка зіштовхнулася з необхідністю осучаснити деякі операції з обробки виробів. Про це розповіли в Ізмаїльській філії Одеського обласного центру зайнятості, передає Бессарабія INFORM”.


Зваживши всі «за» і «проти», Ілієва Алла вирішила вийти на нові ринки збуту та розширити асортимент. І це стало реально завдяки її перемозі в урядовому проєкті «єРобота».

Потрачено не одну годину та навіть не один день, і ось – бізнес-план готовий. Залишилося успішно захистити його та отримати схвальне рішення. Так сталося, як і гадалося – бізнес-ідею жінки було підтримано, а отже попереду чимало роботи до реалізації планів та задумів.

У Саф’янівській громаді власниця швейної майстерні завдяки держпідтримці розширила свій бізнес

У зв’язку з розширенням бізнесу появилися також нові робочі місця, і тут підприємниці допомогла Державна програма компенсацій за працевлаштування безробітних на нові робочі місця. Крім того, Алла працевлаштувала особу з інвалідність ІІ групи, дооблаштувала його робоче місце і вже подала на розгляд комісії пакет документів на компенсацію своїх витрат.

«Великі справи завжди починаються з маленьких кроків, тому не зупиняйтеся на досягнутому, рухайтеся вперед та беріть участь у державному грантовому проєкті», – підкреслили в Ізмаїльській філії Одеського обласного центру зайнятості.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x