У громаді Ізмаїльського району активно реалізовуються різноманітні проєкти

0 коментарів 9666 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суворовська громада Ізмаїльського району завершила низку квітневих зустрічей з головами громад і представниками «ULEAD з Європою» в Одеській області.  На зустрічах збирались представники півдня Одещини поговорити про нагальні проблеми, зрозуміти можливу підтримку від U-LEAD для громад і дізнатись про досвід роботи Суворовської ТГ.  Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на «ULEAD з Європою» на Одещині.


Керівниця регіонального офісу «U-LEAD з Європою» в Одеській області Юлія Молодожен ознайомила учасників зустрічі з видами допомоги, яку можуть надавати громадам: навчальні та консультативні заходи, візити з обміну досвідом, локальні субсидії на реалізацію ідей. Також радниці Оксана Гуненкова та Ольга Тодорова звернули увагу учасників на новаціях законодавства, які регламентують діяльність органів місцевого самоврядування і як громадам взяти участь у відповідних навчальних програмах для підвищення кваліфікації своїх працівників.

Представники Суворовської громади, голова Олег Босікевич та т.в.о. начальника відділу проєктного менеджменту Ірина Пукалова, ознайомили присутніх з успіхами та досягненнями. Громада активно співпрацює з місцевим бізнесом. В налагодженні активної комунікації з підприємцями сприяла участь у навчальній програмі U-LEAD «Громада дружня до бізнесу». Зокрема йшлося про те, що в громаді, вперше в Україні, було зареєстровано об’єднання водокористувачів «Вода життя», що об’єднало фермерів, які потребують зрошення своїх полів. Відкрито сучасну хлібопекарню, яка обслуговує не тільки місцевих мешканців, а й жителів сусідніх районів.

У громаді Ізмаїльського району активно реалізовуються різноманітні проєкти У громаді Ізмаїльського району активно реалізовуються різноманітні проєкти

Слід відмітити, що громада є активним учасником заходів U-LEAD, що дозволяє їй активно користуватися набутими знаннями. Проходження навчальної програми Кроки для спеціалістів “Управління проєктним циклом” дозволяє команді громади активно готувати проєктні заявки та брати участь в різних проєктах. Розроблено інвестиційний паспорт громади, в якому чітко прописані основні напрямки розвитку та підтримки бізнесу. В рамках проєкту « Мости довіри» було підписано меморандум з болгарським муніципалітетом Мездра, здійснено ознайомчий візит і відпрацьовуються активності щодо налагодження співробітництва.

У громаді Ізмаїльського району активно реалізовуються різноманітні проєкти У громаді Ізмаїльського району активно реалізовуються різноманітні проєкти

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x