ТЦК викликатимуть 25-річних українців для уточнення даних і медогляду

0 коментарів 15309 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки почнуть викликати громадян, які перебували на військовому обліку та досягли 25-річного віку, для оновлення даних, медогляду та оформлення відповідних військово-облікових документів. Про це, посилаючись на інформацію Генерального штабу ЗСУ, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Зазначається, що громадяни, які досягли 25-річного віку, підлягатимуть зняттю з військового обліку призовників та взяттю на військовий облік військовозобов’язаних.

“Президентом України підписано закон України від 30.05.2023 № 3127-IX “Про внесення змін до закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, яким зменшено з 27 до 25 років вік перебування громадян на військовому обліку призовників”, – йдеться у повідомленні.

З набранням чинності вищезазначеним законом територіальними центрами комплектування буде здійснюватися виклик громадян, які перебували на військовому обліку призовників та досягли 25-річного віку для уточнення облікових даних, проходження медичного огляду та оформлення відповідних військово-облікових документів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x