В Уряді повідомили, що внутрішньо переміщені особи, які не встигли отримати виплати у березні, отримають їх у квітні

0 коментарів 26028 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Кабінеті Міністрів України розповіли, що з 1 березня для тих ВПО, які отримували допомогу протягом року або двох, її було продовжено ще на шість місяців, з урахуванням низки особливостей. Першочергово допомога перепризначалась людям, які не можуть працювати, доглядають дітей, важко хворих, осіб з інвалідністю, не мають доходів або мають низькі доходи. Про це, посилаючись на КМУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Частині ВПО виплати були продовжені автоматично, інші мали подати відповідні заяви до органів соціального захисту населення або ЦНАП.

В Уряді зазначили, що багато звернень щодо продовження виплат від ВПО ще знаходяться в опрацюванні в управліннях соціального захисту, і після опрацювання і призначення цих заяв виплати цим отримувачам буде здійснено в квітні одразу за два місяці – березень і квітень.

«Звертаємо увагу: якщо ви маєте право на виплату і звернулися по неї, проте наразі ще не отримали коштів, – це означає, що заява опрацьовується, а гроші надійдуть після призначення виплати за весь період з моменту подання такої заяви (тобто за березень і квітень включно)», ─ йдеться у повідомленні.

Подати заяву на перепризначення виплат можна і зараз, адже термін подання заяв був продовжений до 30 квітня. Тобто, якщо громадянин з числа ВПО подасть заяву у квітні, виплата буде нарахована, включаючи березень.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x