Тривале непроведення сесій призвело до зупинки роботи комунального підприємства у громаді Білгород-Дністровщини

0 коментарів 11853 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Сергіївської селищної ради 17 квітня надійшло повідомлення від КП «КУРОРТ-СЕРВІС», в якому йшлося про те, що комунальне підприємство вимушене призупинити свою роботу. Про це, посилаючись на громаду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У своєму зверненні до селищного голови директор КП Іван Краснян наголосив, що постачальник паливно-мастильних матеріалів, які необхідні для роботи техніки, зупинив постачання через наявний борг у сумі 170000 гривень. Зважаючи на ці обставини, підприємство не може забезпечувати населенню такі послуги, як вивіз сміття, обслуговування мереж водопостачання та водовідведення й інших об’єктів критичної інфраструктури громади. Крім того, за словами директора КП, термінового ремонту потребує свердловина 3-П, яка постачає питну воду до бювета Центр, а також є необхідність ліквідувати порив на водопровідній мережі вулиці Гагаріна. У підприємства, окрім іншого, є борги й перед енергопостачальною компанією за спожиту електроенергію.

Тривале непроведення сесій призвело до зупинки роботи комунального підприємства у громаді Білгород-Дністровщини

У свою чергу, очільник громади Анатолій Чередниченко вкотре звернувся до голови постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, інвестиційної політики, міжнародних відносин, інформаційних технологій, культури, освіти, сімʼї, молоді та спорту Олега Шевченка та голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, підприємництва, торгівлі та сфери послуг Ігоря Левченка.

У своєму листі селищний голова закликає депутатів прийти на сесію, аби затвердити бюджет на 2024 рік, який так і не вдалося прийняти ще з минулого року.

«Підкреслюю, що мешканцям громади важлива безперебійна робота об’єктів критичної інфраструктури, а не задоволення політичних амбіцій частини депутатського корпусу, які довгий час Не ВИКОНУЮТЬ своїх депутатських обов’язків», ─ йдеться у листі А.Чередниченка.

Тривале непроведення сесій призвело до зупинки роботи комунального підприємства у громаді Білгород-Дністровщини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x