Татарбунарський районний суд – в очікуванні призначення вершителів правосуддя: кандидатів вже троє

0 коментарів 9936 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вища кваліфікаційна комісія суддів України рекомендувала призначити ще одного суддю до Татарбунарського суду. Це вже третій кандидат на посаду вершителя правосуддя, на яких очікує державна установа. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, з 15 листопада 2023 року Татарбунарський районний суд Одеської області припинив здійснювати розгляд справ та матеріалів у зв’язку із відрахуванням зі штату суду єдиного діючого судді.

Як повідомляла “БІ”, на початку березня Вища кваліфікаційна комісія суддів України рекомендувала призначити до вище згаданої установи двох суддів: Олійника Кирила Івановича та Панченко Наталію Олександрівну.

Наразі на офіційному сайті ВККСУ з’явилася інформація про те, що за результатами співбесіди Комісія вирішила рекомендувати призначити Луцюка Вячеслава Олексійовича на посаду судді Татарбунарського районного суду Одеської області.

Як повідомила “БІ” керівник апарату Татарбунарського районного суду Надія Вікторівна Колесник, наразі всі троє суддів проходять процедуру призначення.

“Це довготривалий процес, адже після рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, рішення щодо кандидата на посаду судді ухвалює Вища Рада правосуддя, яка своєю чергою далі подає подання про призначення президенту України, котрий підписує відповідний указ”,- пояснила Надія Вікторівна.

За словами керівниці апарату, у суді наразі не розглядають справи: провадження з цивільних справ відправляють у найближчі суди у районі, а кримінальні – направляють до Апеляційного суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x