Суд відправив за ґрати батька та сина: нові подробиці у справі про вбивство поліцейського

0 коментарів 13068 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вінницький міський суд обрав запобіжні заходи двом військовослужбовцям, підозрюваним у нападі на поліцейських, у вигляді арешту. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Офіс Генерального прокурора та відділ комунікації поліції Вінницької області.


Як зазначається, старшому з підозрюваних у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві, обрано безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Молодшому нападнику суд також обрав безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою.

52-річний Валерій Васілаке після обрання йому запобіжного заходу заявив, що син викрав зброю з військової частини. За словами підозрюваного, саме молодший чоловік відкрив вогонь у поліцейського, бо подумав, що батька вбито, та не очікував такого розвитку подій.

За його словами, зброю, яку вони перевозили, вкрав його син: “Хотіли просто заховати, щоб було”.

Васілаке-старший підтвердив, що хотів разом із сином виїхати до Молдови, але “розумів, що це не реально”.

Нагадаємо, вночі, 20 квітня, у Гайсинському районі Вінниччини двоє невідомих розстріляли поліцейських. Один правоохоронець загинув, а інший потрапив до лікарні. У Сухопутних військах України заявили, що підозрювані є службовцями ЗСУ.

Вечері суботи стало відомо, що на території Вінниччини знайшли авто, яким пересувалися вбивці поліцейського, та боєприпаси, які відносяться до військового майна. Нападників затримали у неділю 21 квітня в Одеській області.

Суд відправив за ґрати батька та сина: нові подробиці у справі про вбивство поліцейського

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x