Постачала “товар” у Болград: 42-річну жительку Ізмаїла підозрюють у збуті особливо небезпечних наркотиків

0 коментарів 9585 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці затримали 42-річну жительку Ізмаїла, яка постачала «товар» своїй спільниці-закладчиці у Болград. Обом жінкам повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи. За скоєне їм загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, нещодавно у Болграді співробітники територіального підрозділу поліції затримали 24-річну місцеву жительку, яка займалася збутом особливо небезпечної психотропної речовини, роблячи «закладки» по місту. У правопорушниці поліцейські вилучили 29 згортків з PVP, обіг якого заборонено. Ще 11 пакунків з аналогічним вмістом вилучили зі схованок, які вона встигла зробити.

Жінці повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини. А суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Постачала "товар" у Болград: 42-річну жительку Ізмаїла підозрюють у збуті особливо небезпечних наркотиків

В ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що відправляла «товар» закладчиці 42-річна жителька міста Ізмаїл.

Під час санкціонованого обшуку у її помешканні поліцейські виявили 60 пакетиків із психотропною речовиною PVP, ваги, пакувальний матеріал та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує її причетність до протиправної діяльності.

Психотропи перевірили експрес-дослідженням і скерували на експертизу.

Постачала "товар" у Болград: 42-річну жительку Ізмаїла підозрюють у збуті особливо небезпечних наркотиків

Постачала "товар" у Болград: 42-річну жительку Ізмаїла підозрюють у збуті особливо небезпечних наркотиків

«Ми зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили кур’єрці про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин, за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході слідства ми встановлюватимемо шляхи надходження забороненої речовини до затриманої», – повідомив т.в.о. начальника Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x