На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п’ять кілометрів: подробиці

0 коментарів 29133 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями фокус-група у складі фахівців відділу культури, туризму, молоді та спорту, Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, відділу містобудування, архітектури Болградської міської ради зробили робочий променад по Стежині здоров’я в Болграді, яка з’явилася торік уздовж прибережної зони озера Ялпуг та має протяжність 5 км. З якою метою фахівці побували там, дізналася «Бессарабія INFORM».


«Об’єкт благоустрою «Стежина здоров’я” ми одразу пов’язували з ЦФЗН «Спорт для всіх». Адже її місце знаходження поряд з рекреаційною зоною створюють численні переваги для місцевого населення та гостей міста, надає можливість для залучення людей різного віку до здорового образу життя, який є сучасним трендом. Але вже на місці ми ще раз переконалися в тому, що цей об’єкт може та повинен стати водночас магнітом для розвитку еко- та зеленого туризму. Тобто й зоною відпочинку, і спортивних змагань, і ділових зустрічей, і різноманітних фестивалів», – розповіла Жанна Сусліна, очільниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради.

За її словами, головне зараз грамотно підійти до розподілу спеціального функціонального обладнання, що буде встановлено, а також визначитися з місцем розташування розміток «Старт» – «Фініш» та інформаційного табло, на якому кожен зможе побачити маршрут вздовж стежини. Тобто де саме на її шляху можна відпочити, а де знайти те чи інше обладнання для тренувань.

«А ще ми хочемо долучити людей, які будуть піклуватися джерелами, що також є вздовж Стежини здоров’я. Один з них ми вже закріпили за ЦФЗН «Спорт для всіх», для ще десяти плануємо знайти відповідальних серед молоді», – додала Жанна Сусліна.

Додамо, що результати роботи фокус-групи стануть підґрунтям для розробки проєктної заявки «Стежина міцного здоров’я» для залучення додаткових фінансових ресурсів та виконання заходів Програми з благоустрою Болградської міської ради з метою розбудови та створення умов для відпочинку та дозвілля.

На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці На березі озера Ялпуг в Болграді хочуть створити спортивно-туристичну локацію довжиною п'ять кілометрів: подробиці

Фото відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x