За ґрати відправився пенсіонер з Ізмаїльського району, котрий застрелив односельця за зловживання гостинністю

0 коментарів 11745 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В жовтні минулого року в Ізмаїльському районі сталося жахливе вбивство – чоловік у себе вдома вистрілив з незареєстрованої мисливської рушниці у товариша, про що “БІ” вже повідомляла.  Вчора, 23 квітня, Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області поставив крапку у цій справі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією від правоохоронців, вбивство відбулося на побутовому ґрунті ─ 70-річний чоловік вистрелив в обличчя свого 53-річного знайомого під час застілля через суперечку. Від отриманого поранення чоловік загинув на місці. Про те, що скоїв, пенсіонер повідомив синові телефоном, а той викликав поліцію. У розмові з правоохоронцями правопорушник пояснив, що сварка з товаришем відбулася, адже останній не хотів йти додому.

Вчора, 23 квітня, відбулося судове засідання по цій справі. Як повідомив “БІ” керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Тактаров Роман Рафаїлович, за підтримання публічного обвинувачення прокурорами Ізмаїльської окружної прокуратури,  Ізмаїльським міськрайонним судом Одеської області розглянуто обвинувальний акт  стосовно мешканця с. Комишівка Ізмаїльського району. Вироком суду вбивці призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x