Кілійську багатопрофільну лікарню очолила економістка – що про неї відомо

0 коментарів 93231 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 30 квітня, в Кілійській багатопрофільній лікарні відбулася зміна генерального директора. На ній лікаря-хірурга Романа Ольховського замінила Оксана Дейко, яку вже представили колективу. Що про неї відомо, дізнавалася “Бессарабія INFORM”. 


В особистому коментарі “БІ” голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський зазначив, що нова генеральна директорка три роки працювала начальницею сектору охорони здоров’я Кілійської міської ради, має економічну освіту.

“Пані Оксана з попередньої посади проблематику медицини знає дуже добре. На цій посаді потрібен саме менеджер, вона для цього підходить”, – запевнив міський голова.

Кілійську багатопрофільну лікарню очолила економістка - що про неї відомо

Стосовно Романа Ольховського мер зазначив, що він продовжить працювати лікарем-хірургом, що справді є його призначенням. Обов’язки гендиректора займали багато часу, тому лікар прийняв рішення поглибитися у лікування пацієнтів та написав заяву з відмовою від посади керівника лікарні за власним бажанням. Зазначимо, хірург є також депутатом Кілійської міської ради.

“Дякую Роману Михайловичу за належне виконання покладених на нього обов’язків у період його повноважень”, – звернувся Вячеслав Чернявський.

Кілійську багатопрофільну лікарню очолила економістка - що про неї відомо

Медичною директоркою лікарні залишається Юлія Пожога.

Кілійську багатопрофільну лікарню очолила економістка - що про неї відомо

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x