Бренд виноробні з Болградського району отримав перемогу на відомому дегустаційному конкурсі

0 коментарів 13743 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Торгова марка Villa Tinta, яка є брендом виноробні «Винхол Оксамитне» з Болградського району, була представлена на дегустаційному конкурсі «Wine&Spirits Show 2024», що пройшов 26-27 квітня в київському Гольф-Центрі на Оболоні. Шість поданих зразків цього бренду отримали шість нагород: одну – золоту, три – срібні та дві-бронзові. Про це повідомила пресслужба виноробні, передає “Бессарабія INFORM”.


Варто зазначити, що на виставці в Києві презентували більше ніж 50 учасників, серед яких – великі, середні та малі виноробні з усіх регіонів України, кілька закордонних виноробень, компанії-імпортери, а також українські виробники упаковки, етикетки й іншої продукції, що є необхідною для винно-алкогольної індустрії.

Так, виноробня із Болградського району на мальовничих виноградниках, що розкинулись на березі озера Ялпуг, вирощує класичні європейські й локальні українські сорти винограду. Одеський Чорний (червоне сухе) та Сухолиманський Білий (біле сухе) від Villa Tinta недарма вважаються одними з найкращих в Україні.

Серед новинок на дегустаційному конкурсі «Wine&Spirits Show 2024» були представлені рожеве ігристе Tintarella Brut Rose, білі тихі сухі вина — Іршаї Олівер та Сухолиманське, а також червоні — Odesa Black 2020, Odesa Black VIP2019 та Кагор.

Бренд виноробні з Болградського району отримав перемогу на відомому дегустаційному конкурсі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x