Болград підписав договір про співпрацю з громадою Тунджа Республіки Болгарія: що це дасть

0 коментарів 12096 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час нещодавнього візиту до Республіки Болгарія Болградський міський голова Сергій Димитрієв підписав з кметом громади Тунджа Станчо Ставрєвим договір про дружбу та співробітництво, який було затверджено на минулій сесії Болградської міської ради. Що повинен надати цей документ у майбутньому, дізналася «Бессарабія INFORM».


Як розповів Болградський міський голова Сергій Димитрієв, це вже не перший подібний договір про співпрацю між Болградом та громадою Тунджа, яка вважається побратимом українського міста.

«Але, зважаючи на те, що термін першого договору закінчився, ми вирішили підписати новий. Хочу зазначити, що цей документ не лише про те, щоб обмінюватися культурним досвідом, їздити на свята один до одного. Він надає нам можливість разом з нашими побратимами – громадою Тунджа взяти участь в одному з міжнародних проєктів, що повинен стати серйозним економічним поштовхом у розвитку як громади, так і Болградщини. У Тунджі в цьому плані є великий досвід, який ми готові перейняти», – розповів Сергій Димитрієв.

Про який саме проєкт йдеться, Болградський міський голова не розповів, але зазначив, що про це скоро стане відомо.

Фото Болградської міської ради

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x