Боксер з Ізмаїлу став золотим призером всеукраїнського турніру

0 коментарів 16362 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 15 по 21 квітня у м. Києві відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юніорів та юніорок на честь Героїв оборони України (турнір сильніших). У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів зі всіх куточків України. За результатами виступу спортсмени мали можливість виконати або підтвердити норматив кандидата у майстри спорту України з боксу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську дитячо-юнацьку спортивну школу.


Місто Ізмаїл на цих змаганнях представляв вихованець Ізмаїльської ДЮСШ, кандидат у майстри спорту Корзейонок Данііл (2008 р.н), а також його тренери – Румянцева Луна, Корзейонок Юрій.

Даніїл виступав у ваговій категорії 63 кг. Він провів чотири поєдинки, і в усіх боях отримав беззаперечні перемоги. В результаті –  1 місце.

Щиро вітаємо з успішним виступом на змаганнях Даніїла та його тренерів і бажаємо досягти олімпійських висот! Дякуємо Героям оборони України за їх незламність і мужність у протистоянні воєнній російській агресії і можливість тренуватися і змагатися! Разом до Перемоги! Слава Україні“, – відзначали в Ізмаїльській ДЮСШ.

Боксер з Ізмаїлу став золотим призером всеукраїнського турніру
Боксер з Ізмаїлу став золотим призером всеукраїнського турніру
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x