З 1 квітня стартує нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

0 коментарів 14067 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 1 квітня 2024 року на переважній більшості рибогосподарських водних об’єктів України розпочинається щорічна весняно-літня нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Про це, посилаючись на Державне агентство меліорації та водних ресурсів, повідомляє «Бессарабія INFORM».


В установі звернули увагу на те, що на деяких водоймах заборона розпочнеться трохи пізніше. Зокрема: на Дніпровському водосховищі ─ з 5 квітня, а на Київському, Канівському, Кременчуцькому та Кам’янському – 8 квітня.

У цей період риболовля дозволяється лише з берега за межами нерестовищ гачковими знаряддями вилову з кількістю гачків не більше двох на рибалку або спінінгом з однією штучною приманкою.

Під час нересту забороняється пересування на водоймах всіх транспортних засобів чи моторних суден (за винятком установлених суднових ходів), за виключенням суден, які використовуються органами рибоохорони та іншими уповноваженими органами державної влади. Забороняється також здійснення промислового рибальства та підводного полювання.

Тривалість нерестової заборони відрізняється залежно від регіонів та водойм.

Ознайомитися з наказом по Одеській області можна за посиланням.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x