Від моно букетів до інтер’єрних композицій та рослин у вазонах

0 коментарів 1944 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Саме так, широкий асортимент різних рослин доступний сучасному покупцю. Причому втрачається навіть така особливість як «сезонність». Деякі квіти, які ще недавно вважалися суто весняними, вийде придбати навіть взимку а літні доступні круглий рік. Як це можливо?


Все просто, магазин квітів https://ukraflora.ua/catalog/f-kviiti/ пропонує екземпляри не тільки вирощені в місцевих умовах, але і привезені з далеких заморських країн. Достатньо відвідати сайті УкраФлора щоб переконатися – різні рослини доступні круглий рік, а це дозволяє покупцям купувати чудові букети та композиції, а також екземпляри у вазонах і сукуленти та орхідеї в будь-яку пору року. Не дивно, що жодне свято, чи визначна подія не обходиться без стильного букету, а інтер’єри квартир та офісів все частіше прикрашають розкішними композиціями створеними професійними флористами.

Свіжо і яскраво

В першу чергу квіти мають бути якісними та свіжими. Особливо, це важливо коли мова йде про рослини зрізані для букетів і різних композицій. Адже неякісний екземпляр – це зіпсований букет і, як наслідок, зіпсоване враження від презенту. Тому обираючи місце квіткового шопінгу прислухайтеся до рекомендацій людей яким довіряєте.

Квітковий магазин має мати бездоганну репутацію і пропонувати:

  • Рослини якісні та свіжі;
  • Широкий асортимент;
  • Допомогу в створенні букетів та композицій;
  • Доставку.

Для того щоб обрати квіти свіжозрізані або у вазоні (орхідеї, наприклад) варто оцінити запропоновані екземпляри за допомогою фото. Безперечно, навіть дуже якісні фото не зможе передати реальну красу рослин. Але, дякуючи фото, можна визначитися з видом та сортом, кольором та формою рослин. Флористи допоможуть вам підібрати пакування якщо це букет чи композиція. До речі, пакування теж може бути різноманітним і включати не тільки крафтовий папір але і різні подарункові коробки.

Щодо самих букетів, то створити їх можна на будь-який смак. В залежності від того для кого призначені квіти і для якої саме події, флористи підкажуть на які рослини краще звернути увагу.

Наприклад привітати маму чи сестру з Днем Весни краще рожевими трояндами чи класикою квіткового жанру – тюльпанами. Чудово виглядатиме букет з ніжно фіолетових тюльпанів, які на кінчиках пелюсток мають «бахрому». А от для коханої ідеально підійдуть червоні троянди. На весілля до друзів краще приходити з букетом білих квітів. А на ювілей до сусідки можна навіть принести красиву орхідею у вазоні. А чому ні. Не тільки красивий а і практичний презент. Свято пройде а квітка і далі милуватиме око своєю екзотичною красою.

Від моно букетів до інтер’єрних композицій та рослин у вазонах

Насправді будь-які квіти від UkraFlora– це вже сам по собі шикарний презент. А якщо ще букет створений професійними флористами, то він точно вразить того для кого призначений.

Коментарі закриті.