Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади

0 коментарів 14580 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який щорічно визначається в Україні кожну третю неділю березня, в Болграді пройшов захід, присвячений тим, хто вже третій рік поспіль, в умовах воєнного стану, забезпечує безперебійну роботу комунальних структур Болградської громади. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


До комунальників Болградської громади звернувся Болградський міський голова Сергій Димитрієв, якій зазначив, що у цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу представників  галузі, які забезпечують нас водопостачанням, світлом, чистотою міста та сіл.

«Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тому й усі працівники комунальної сфери Болградської громади – герої. Тільки їх щоденний фронт – боротьба за добробут населення, комфорт і забезпечення його найнеобхіднішим. Висловлюю щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади. Дякую вам за таку цінну роботу. Переконаний, що з такими працьовитими, відповідальними та сумлінними людьми Перемога не за горами!», – підкреслив керівник Болградської громади та нагородив Почесними грамотами найкращих у цьому році представників комунальної сфери.

Грамотами та Подяками директора комунального підприємства “Горводоканал” Болградської міської ради Анатолія Ільченко було відзначено майже кожного з його підлеглих.

«Мешканці громади вже давно звикли до безперебійної роботи комунальних структур і не замислюються про те, що за цим складним процесом стоїть злагоджена робота понад 150 людей – робітників підприємства. Високо ціную те, що ви й зараз продовжуєте сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади. Висловлюю вам  щиру вдячність та повагу, бажаю здоров’я, миру, добробуту та затишку у ваших родинах!», – підкреслив Анатолій Ільченко.

Свої музичні номери винуватцям заходу подарували солісти та танцюристи Центру культури та дозвілля Болградської міської ради.

Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади Їх щоденний фронт – забезпечення населення найнеобхіднішим: сьогодні з професійним святом вітали комунальників Болградської громади

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x