В ЄС назвали ракетний удар по Одесі «доказом варварської природи путінської агресії»

0 коментарів 21114 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Європейському Союзі відреагували на терористичний ракетний обстріл росією Одеси, що стався вранці 15 березня, внаслідок якого загинули люди та десятки отримали поранення. Атаку окупантів на мирних людей назвали черговим виявом варварського характеру путінської агресії. Про це, посилаючись на OBOZ.UA, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Офіційний представник ЄС Пітер Стано на своєму акаунті в соціальній мережі Х (раніше Twitter) сказав, що всі відповідальні за цей удар обов’язково отримають покарання. Злочинці мають понести відповідальність, зазначив він.

“Особливо жорстокий та смертоносний удар по цивільних об’єктах в Одесі: спочатку балістична ракета, потім, коли прибули рятувальники, другий удар. Черговий прояв варварського характеру путінської агресії. Усіх відповідальних буде притягнуто до відповідальності”, – написав він.

В ЄС назвали ракетний удар по Одесі «доказом варварської природи путінської агресії»
Скриншот повідомлення Пітера Стано

На черговий воєнний злочин російських окупантів також відреагувала генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич у соцмережі Х.

Вона написала, що ці атаки мають припинитися.

“Я рішуче засуджую ракетний удар Росії по Одесі, націлений на цивільну інфраструктуру. Ці напади повинні припинитися”, – сказано в повідомленні.

В ЄС назвали ракетний удар по Одесі «доказом варварської природи путінської агресії»
Скриншот повідомлення Марії Пейчинович-Бурич

Нагадаємо, що вранці 15 березня країна-агресорка підступно вдарила по Одесі ракетами, внаслідок чого загинули та отримали поранення багато людей.

Сьогодні, 16 березня, в Одесі та області оголошено День жалоби.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x