У селі Саф’янівської громади відремонтують приватний будинок, який постраждав внаслідок збройної агресії рф

1 коментар 17847 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У лютому фінансове управління Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району виділило із резервного фонду 80 тисяч гривень управлінню житлово-комунального господарства, капітального будівництва, дорожнього господарства та інвестицій  для придбання будівельних матеріалів щодо проведення невідкладних (першочергових) робіт по відновленню житлового будинку до стану проживання в  селі Матроска по вулиці Центральна, який було пошкоджено внаслідок збройної агресії російської федерації 10 лютого поточного року. Йдеться про закупівлю 175-ти азбестоцементних листів. Про це, із посиланням відповідне рішення виконавчого комітету Саф’янівської сільської ради, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За даними Одеської обласної прокуратури, внаслідок ворожої атаки, а також уламками під час збиття пошкоджено приватний будинок і гараж в селі Матроска, з послідуючим загоранням. Пожежу оперативно було ліквідовано. На щастя, загиблих та постраждалих не було. Згодом власниця будинку звернулася до медиків з наслідками сильного стресу. Госпіталізація не знадобилася.

Загалом 10 лютого збройні сили рф здійснили масовану дронову атаку по об’єктах цивільної та припортової інфраструктури Одеси і Подунав’я.

В Одесі пошкоджено технічну споруду припортової інфраструктури, поранення отримав працівник підприємства.

Через атаку припортової інфраструктури Подунав’я поранення отримали троє водіїв вантажівок. Їх із травмами різного ступеня тяжкості доставили до лікарні.

Також ворог поцілив по цивільній інфраструктурі Ізмаїла – понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автомобілі, в кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади, дахи.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сергій
Сергій
1 месяц назад

Особисто я б рекомендував довірити ремонт будівлі лише самому собі. Ніхто краще та надійніше, ніж ми самі його не зробить. Все, що для цього потрібно мати – це надійний інструмент під рукою. Я вам можу порекомендувати чудовий магазин, де можна купити такий – https://yato24.com.ua/ Тут великий вибір товарів!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x