Що відомо про руйнування приватних будинків та постраждалих внаслідок атаки дронами на Ізмаїл

0 коментарів 67851 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої ночі столиця Придунав’я – Ізмаїл – зазнала серйозної дронової атаки. Востаннє російські терористи поцілювали в місто в грудні 2023 року. Наразі є пошкодження приватної власності, зокрема двох будинків. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Один з шахедів попав у приватний сектор по вулиці Короленко. Внаслідок цього було вибито двері, вікна, а також значно постраждали дах та стеля. Понівечено паркан та гараж.

Також приватний будинок постраждав у селі Матроска. Внаслідок влучання дрона сталося загорання житлового будинку. Зруйновано дах, частина стін та гараж. На щастя, ніхто не постраждав, але згодом власниця будинку звернулася до медиків з наслідками сильного стресу. Госпіталізація не знадобилася.

Дісталося приватному бізнесу в місті. Постраждали кілька будівель, зокрема магазин та автомийка. Відео наслідків – у нашому телеграм-каналі.

Значних ушкоджень зазнали два чоловіки поза приватним сектором. В них діагностовано осколочні поранення та опіки спини, ніг та голови. Один з постраждалих отримав контузію та закриту травму голови. Стан – середньої важкості. Наразі їм надається уся необхідна медична допомога в Ізмаїльській міській лікарні.

Одужання усім постраждалим та смерть ворогам, що прийшли на нашу землю! 

фото – Національна поліція в Одеській області

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x